.

.

  • Inici
  • El Museu en Temps de Covid-19

El Museu en Temps de Covid-19

CONDICIONS DE VISITA AL MUSEU

* Ús obligatori de mascareta.

* No és obligatori l’ús de guants.

* Es dispensarà sol·lució hidroalcohòlica per les mans. No cal l'ús de peücs per a les sabates, ja que s'utilitza un líquid desinfectant amb base alcohòlica a totes les moquetes.

* S’ha de guardar una distancia mínima de 1,5 metres.

* Respectar les cues dels lavabos i les taquilles, i esperar ser atès. Seguiu les indicacions que recomana la senyalètica de l’espai.

* Ús de l’ascensor en cas de necessitat especial. Tant sols una persona, amb acompanyant, si es requereix.

* Es recomana la compra online de la entrada (servei disponible a principis de juliol) i el pagament a taquilles amb targeta.

* Es pot comprar a la botiga, però no es poden tocar els objectes.

* El recorregut està marcat en sentit antihorari, no està permès tornar enrera.

* Evitar tocar cap objecte: vitrines, mobles.

* Respectar les indicacions d’aforament i seguir les recomanacions del personal d’atenció al públic i vigilància, per tal d’evitar aglomeracions.

* Les pantalles interactives estan inhabilitades, i l’espai de visita de la farmàcia Esteva ha estat modificat, d’una sessió cada 8 minuts, a sessió contínua, per evitar aglomeracions.

RECOMANACIONS PER A LES RESERVES AMB GRUP

* Reserva anticipada, i quan sigui possible online.

* Recomanem reservar en horaris on hi hagi una menor freqüentació. No recomanem els horaris d’11:00 a 13:00 i de 16:00 a 17:00. En dissabtes i diumenges, especialment.

* Els grups entraran en un nombre no superior a 17 persones. Els grups es fragmentaran les vegades que faci falta, i esperaran que l’altre hagi acabat el recorregut.

Logo

El Museu

Consultes

Contacte amb nosaltres

Skip to content