INICI > Visita'ns > Museu Digital

Museu de Llívia digital

Els 4 punts per gaudir el museu des de l'àmbit digital.

Les noves tecnologies ofereixen un ventall ampli de possiblitats per gaudir del museu des de casa, bé perquè queda massa lluny per fer una escapada d’un dia, o bé, perquè et vols preparar millor la visita o bé, la vols tornar a rememorar i aprofundir amb alguns aspectes que has vist al museu, o bé perquè vols assistir a alguna activitat. El Museu digital es viu d’una manera diferent i complementària a la de la habitual visita presencial a l’espai. Aquí t’oferim les diverses eines per gaudir del museu des del punt de vista digital. 

1. Visita Virtual

La visita virtual et permet de navegar per les sales del museu des de casa. Navega-hi i interactua, fixa't amb els detalls que tens més a prop, aprofundeix amb els continguts que encara no son presents a les sales. Pots apropar-te als objectes, entrar a les fitxes, coneixer-ne els noms. Potser t'ajuda a complementar o a preparar la teva visita, o bé a decidir-te a visitar-nos. La visita presencial sempre és una experiència diferent i complementària, però insubstituible per al món digital.

2. Col·lecció virtual

A la col·lecció virtual pots trobar la major part dels objectes exposat ens un sol clic. Les fitxes et proporcionen la història de l'objecte, o fins i tot dels productes que contenien. És així amb els productes farmacèutics, on se'n pot veure la seva composició i orígen, com els seus usos històrics.

3. Models en 3D.

Els primers models en 3D del museu de Llívia es troben a sketchfab des del gener de 2023. Una visió de les caixes de farmàcia com no les has vist mai, un dels objectes més singulars de la col·lecció

4. Continguts a Youtube

Al youtube del museu de Llívia sobretot podeu trobar les conferències emeses des de l'any 2021, i alguns vídeos promocionals sobre el museu i el patrimoni. Història, arqueologia, patrimoni natural, farmacèutic. Podeu trobar tote les temàtiques que tracta el museu en conferències i jornades de primer nivell, amb els millors experts.

Logotip del Museu de Llívia

ADREÇA

C/ dels Forns, núm. 10

17527 Llívia

Tel. +34 972 896 313

E-mail: museu@llivia.org

HORARI

Dilluns tancat (excepte mes d’agost)

De Dimarts a Dissabte:

De 9:30 h. a 14:00 h.

De 15:30 h. a 18:00 h.

Diumenges i festius

De 9:00 h. a 14:00 h.

© 2022 Museu de Llívia. Tots els drets reservats.

Logo

El Museu

Consultes

Contacte amb nosaltres

Skip to content