COM ARRIBAR-HI I PÀRQUINGS

El Museu de Llívia està situat al centre de Llívia, a 170 km de l’aeroport de Barcelona i a 164 km de l’aeroport de Girona.

AMB TREN

Estació Puigcerdà
Plaça de l’estació, 5
Tel. 902 43 23 43 

Més informació: http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/barcelona/index.html

AMB AUTOBÚS

Horaris autobusos ALSA, La Seu d'Urgell – Puigcerdà – Llívia:

Horaris autobusos ALSA, Barcelona – Puigcerdà – Llívia:

www.alsa.es

+INFO.: 902422242 

Horaris autobusos TEISA, Girona – Puigcerdà – Llívia:

http://www.teisa-bus.com/pdf/pdf2_linies30.pdf

+ INFO.: 972200275

PÀRQUINGS

Bicicletes:

Just davant del Museu Municipal de Llívia (al carrer dels Forns, 10) hi teniu una zona d'estacionament per bicicletes.

Turismes i Autobusos:

Darrere l'església, molt proper al museu, disposeu d'un pàrquing gratuït. Des de la N-154, girar. Girar cap a l'esquerra al Carrer d'en Corones i continuar pel mateix carrer fins l'encreuament amb el Carrer del Camí Ral. Girar cap a la dreta i seguir per Carrer del Camí Ral fins a arribar a l'encreuament amb Carrer de Dorres. Seguir recte per Carrer de Dorres fins a arribar a l'encreuament amb Carrer de les Bulloses. Girar cap a l'esquerra i seguir per Carrer de les Bulloses fins a arribar a l'encreuament amb Carrer Julia Lybica. Girar cap a la dreta i seguir per Carrer Julia Lybica fins a arribar a l'aparcament de darrere església.

També teniu el pàrquing del Troc. Si es deixa el cotxe allí per venir al museu podreu caminar i conèixer el centre de la Vila. El museu és menys accessible des d'aquest pàrquing. A la rotonda de l'Avinguda de Catalunya (N-154), agafar la sortida de l'esquerra venint de Puigcerdà o la sortida de la dreta si s'hi arriba des de Sallagosa o Estevar. Seguir pel Carrer del Troc fins el primer carrer secundari que gira a la dreta i continuar fins al pàrquing del Troc.

Logo

El Museu

Consultes

Contacte amb nosaltres

Skip to content